Blogg fyra

Måndag 26 oktober 2020

I dag vill jag fundera lite över alla prognoser som vi får leva efter. Hur bra stämmer de och ändrade förhållanden sker ju hela tiden? Som exempel kan nämnas befolkningsökningen som var största orsaken till all byggnation. Nu minskar asylsökningarna, bostäder står tomma på grund av det plus att de är för dyra. Corona hade ju ingen räknat med, denna medför att byggpersonal friställs.Borde man inte anpassa byggandet efter de behov som finns allt eftersom. 
En annan prognos läste jag om i vår tidnings ledarsida. Det gällde en enkät betr. Hur nöjda Örebroarna var med cykelsatsningen. Stolta fick vi veta att vi var bäst i Sverige!

Det var inte med sannngen överensstämmande. Undersökningen gällde endast 107 personer varav 34 personer var generellt nöjda, alltså inget överilande bra. Kvar blev 73 stycken med åsikter om förändringar och några av dem var helt emot. Därför ville vår ledarredaktör att vi skulle ta den glada nyheten med en nypa salt eller rentav två.

Jag vet nte varför eller vad kommunen syftade på? Kanske var det cykelfrämjandets undersökning men det blir också fel för i den var vi trea och speglade inte medborgarnas omdömen utan vad man genomfört.

Kanske var det en reklamkupp för vårt fina Örebro vilket är bra men tyvärr så finns det fler städer så varför ska man tävla? 
Åter igen, vad ska man tro på?

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS