Blogg fyra

Fredag 30 oktobern2020

Han är frälsaren som alla kristna dyrkar. Jag är inte alls religös men är upplärd att denne man stod för kärlek och vishet på alla plan.

Skulle vi reagera med uppror och hat med hämnd som det enda tänkbara mot en kränkning, en nidteckning av frälsaren Jesus, Guds son?
Skulle vi skära halsen av dem som utförde ett sådant helgerån?

Svaret tror jag är nej, absolut inte men avsmaken skulle bli stor mot förövarna för så vill vi inte vanhelga mannen på korset.

Det vedervärdiga som hände i Frankrike orsakades av någon konstig hämnd av extrema fanatiker. Jag känner spontant att de är vilseledda och att de utför hemska och fruktansvärda,  onda gärningar i sin Guds namn och detta  kostade enbart denna gång tre oskyldiga liv.

Man kan ju undra varför de tyr till sig till en religion på detta extrema och onda sätt och tolkar den så som de önskar och är så överdrivet känsliga mot en nidteckning.

Världen är grym mot oss alla.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS