Blogg fyra

Tisdag 17 November 2020

Ruthan filosoferar åter i sin ensamhet över en fika. Hon har barn och barnbarn men får Inte träffa dem på grund av pandemin. 

- Så klart bidrar jag med det jag kan för att mota Olle i grind, mumlar hon för sig själv men hon är förvirrad över vad hon ska leva efter för att göra livet drägligt.

Hon får bara umgås med folk i sitt eget hushåll, alltså bara med sig själv. Middag eller fika med barnen är inte tillåtet.

-Men, vänta nu! Jag får ju bjuda dem på restaurang om vi bara är åtta.Konstigt är det, men det går ju inte ändå för vi är ju nio stycken. 
Hon mumlar för sig själv och letar efter möjligheter att träffas och bestämmer sig för att ta med dem på bio för där får man vara femtio.

Äh, tänker hon sedan. Nog håller jag ut till det är över. Det går ingen nöd på mig. Jag har tak över huvudet och mat att äta till skillnad från de hemlösa och jag vill varken smitta någon eller bli sjuk. 
Nu söker jag de positiva saker jag har. Mata katten, sköta mina blommor och få dem att trivas och knoppa, promenera i naturen och njuta av miljön.
Det allra bästa är att det kommer att bli som vanligt igen.

Kram från Ruth!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS