Blogg fyra

Lördag 21 November 2020

Corona tänker tydligen inte ge sig. Istället ändrar hon sig i nya symtom och muteringar. Jag har känt att hon kommit allt närmare vilket stämmer då våra vänner drabbas allt mer
De flesta är som tur är hemma och vårdar sig själva en så länge. Alltså är hela familjer i karantän men det underliga är att barnen måste gå i skolan då de är friska även om resten av familjen är i karantän. Ledningen menar att skolplikten gäller. 
Min logik säger mig att de kan föra smittan med sig till kamrater och lärare. Ibland känns det som att det inte finns konsekvens i restriktionerna.

Jag vill ge min kärlek till alla drabbade både på sjukhus och hemma. Förstår att det känns deppigt men för er som ändå får stanna i karantän gäller att gilla läget. Att försöka att ta vara på det som är kul. Denna ljuva adventstid, hobbies, spela spel och fram för allt umgås med familjen. Oss äldre kan man nå på Skype eller FaceTime. Detta kommer att gå över och det blir vår igen vare sig man tror det eller ej.

Ha en skön kväll!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS