Gästbok
Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Bo Eriksson, den 17. apr, 2010
Hälsa din man Åke. En trevlig grabb som gillar att resa. Han gav mig din adress fredag kväll när vi träffades vid Nerikes Allehanda. Hälsa Åke
Bo E


E-post:
Skrivet av Gunilla, den 19. mar, 2010
Hej Farmor !
Hoppas armen läker som den ska nu när slalomskidorna snart ska fram och du ska susa nedför branterna som en påskkärring på väg till blåkulla.Passa på att träna upp dej både fysiskt och mentalt, för framåt sommaren blir det ju slut på lugnet.Den lille sonsonen kan nog sätta fart på dököttet , med sådana föräldrar kommer han nog inte att ligga på latsidan.
Själv kommer jag att vila mej i form.
Kram från Mormor


E-post:
Skrivet av Margreth Bjorklund, den 7. mar, 2010
Hej Gunsan
Det var det gag förstod och ett stort GRATTIS helt underbart jättekul och din hemsida är jättefin visserligen är du duktig på att skriva , men din hemsida jättefin toppen 10 ********** tjingeling


E-post:
Webbsida: nä jag har ingen
Skrivet av Lotta, den 3. mar, 2010
Tror nog att du fortfarande är vimsig med tanke på vilken dag du lyckas skriva dagen efter operationen :) Skönt att den gick bra!


E-post:
Skrivet av Bosse, den 12. jan, 2010
Kollat.
Impats!!
(Extra plus för fadderbarnet)


Skrivet av Signhild på kapitel1, den 11. jan, 2010
Hej och grattis till din fina hemsida! Men du.. vi kan ta varandra i hand! Jag ger också ut på books-on-demand och får många uppskattande ord på Konsum och andra ställen. Men tidningen.. no way.. jag är ju bara en nolla bland de "riktiga" författarna!
Vi får inte ge upp utan sträcka på oss och veta vårt värde. Lycka till i fortsättningen! Kram!


E-post:
Skrivet av Karin Wåhlström, den 5. jan, 2010
Hej förvirrade? medelålders? Guntan? Gunsan? Nu har jag läst din dagbok och tittat runt lite på din hemsida. Vilket arbete du har lagt ner på att få till den på ett bra sätt. Vilken energi du har. Gillar dagboken bäst. Du får då verkligen till de må jag säga. Rapp och rolig som du är när du skriver. Jag har skrattat. Dina böcker känner jag ju redan till. Smart att presentera dem här nu när du har så många besökare. Grattis till hemsidan. Kram Karin.


Skrivet av Gunilla A, den 20. nov, 2009
Mystiken tätnar du Gunsan, vad som ska hända härnäst
kan man ju bara gissa, men lite blod kommer nog att flyta här och var om det går som jag tror. Den som hänger på Cliffen får se. Ha det bäst! Kram Gunilla


E-post:
Skrivet av Ingela Tonfeldt, den 19. nov, 2009
Hej! Jättekul med din hemsida. Många kramar Ingela


E-post:

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
27.02 | 13:49

Tillsammans med sin mor Åse gick Sjunne Ferger senare i bräschen för grundandet av jazzklubben Power House... Så skall det nog stå i stället.

...
15.12 | 14:50

Susade runt i cyberrymden och råkade landa här.
I bland har man tur!!!! Ytterligare en medlem bland favoriterna...

...
23.12 | 16:36

Vad fint du har gjort! Hoppas du har fått mitt mail. Kram

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS