kändisgalleri genom tiderna

Niclas Molinder och Joakim Persson

De här grabbarna känner jag. Den ena lite mer än den andra och därför har det känts lite skrytsamt men det kan inte hjälpas. De är kända ute i världen och de är från Örebro.

Det började med talangjakt, blev en musikstudio där melodifestivallåtar skapades.Som om det inte räcker så skrev de låtar till världsatrister, blev sångmakare till Disney. Nu sitter Jocke i LA på heltid och har skrivit låtar som ligger på Billboardlistan.Den senaste etta om jag förstått det rätt.

Min kära son har gått vidare med att starta upp nätverket Auddly som innefattar folk i musikbranchen från hela världen.

En helt ny uppfinning där alla låtskrivare får ett eget rum där alla upphovsrätt och andelar ska stå skrivet redan från början. Ett instrument på nätet som gör det lättare för Stim att dela ut betalning till rätt person.

Hoppas för min sons skull att jag skrivit rätt annars får jag ändra det.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ulrika | Svar 10.08.2015 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
27.02 | 13:49

Tillsammans med sin mor Åse gick Sjunne Ferger senare i bräschen för grundandet av jazzklubben Power House... Så skall det nog stå i stället.

...
15.12 | 14:50

Susade runt i cyberrymden och råkade landa här.
I bland har man tur!!!! Ytterligare en medlem bland favoriterna...

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS