Utsatta barn och ungdomar

Ställ upp för barn och ungdomar som mår dåligt

Var femte barn lever i funktionstörda familjer. Det handlar om alkohol,droger och psyksjuka. De behöver vuxna som bryr sig vilket kan vara grannar, skolor och föreningar och föräldrar.

Den som vill fördjupa sig eller starta information/cirklar är välkommen att gratis läsa mina böcker  och använda dem som kursmaterial.

Gå in på www.tillsammansmotdroger.se Och kontakta dem för en kod ni finner det intressant.

Där finns också Rebecka som mår så dåligt att hon skadar sig själv, Sara lider svårt av Anorexia och Urban som vill bli en simmarstjärna men blir fast i doping.

Välkommen till TMD

Det gör ont när knoppar brister. Var femte barn lever utsatta

Knopparna i detta fall är våra barn och ungdomar som inte mår bra eller far illa. Tillsammans mot droger och våld arbetar för att förändra deras liv genom upplysning, information föreläsningar och studiecirklar.

De vänder sig till alla vuxna. Grannar, föreningar, skolor, föräldrar och jag bidrar med material som böcker skrivna i romanform och belyser maskrosbarnens utsatthet, anorexia, självskador och att inte räcka till inom idrotten med mera.

Genom att kontakta www.tillsammansmotdroger.se får man en kod som ger gratis läsning av mina böcker och att använda dem som studiematerial. På bilden finns mer info. 
Hjälp oss att väcka engagemang för våra ungar.

Böckerna finns att beställa på www.papertalk.se eller på www.Guntan.se

 

 

Hur kan vi lägga oss i

Bor du granne med ett barn, tonåring som du ser mår dåligt Och vad kan just du göra? 
Kontakta polis och sociala myndigheter kan bli galet om det sker innan man är säker på sin sak. Jag trorpå att göra sig bekant med barnet i fråga, att visa att det finns vuxna som förstår och vill stödja. 

Vill du få råd? Kontakta wwwtillsammansmotdroger. Där kan du också få en kod som ger dig rätt att läsa mina böcker i ämnen som berör våra barn ,och ungdomar

Nu börjar snart det efterlängtade och härliga sommarlovet som innehåller bad och semester för många ungar men inte för alla.

Var femte barn i vårt land får inte njuta. Var femte barn har missbrukande föräldrar som inte orkar med att engagera sig i sina barn då drogerna har tagit över. Barnen får som vanligt klara sig själva utan hopp om ett annat sommarlov än att kasta en boll mot en vägg.

Vad kan vi göra? Jo, om vi vet om hur grannarna lever och ungarna mår dåligt kan det kännas svårt att "lägga sig i" men man kan skapa ett förtroende med de små och ta sig an dem då och då. Det är så viktigt att de känner att det finns vuxna som faktiskt bryr sig och tycker om.

Om ni vill veta mer om hur ett barn tänker och känner så läs min bok om Maskrosbarnet Albin gratis på TMD:s hemsida www.tillsammansmot droger.se. Kontakta dem först för att få en kod.

Tillsammans kan vi förflytta berg!

 

Digital föreläsning om pandemin och ungdomar

Välkommen att lyssna. Det finns chans att ställa frågor. Jessica har mycket erfarenhet att dela med sig av.

www.tillsammansmotdroger.se

Där finns jag.Det är ett nöje att få hjälpa till i kampen för barn och och ungdomar som inte mår bra med mina böcker. Genom att kontakta dem får man en kod och kan då läsa dem och använda dem i cirkelverksamhet, info och upplysning.

välkommen

Var femte barn mår dåligt i sin familj

Vill du vara med och göra skillnad?
Skolor, föreningar, föräldrar och alla andra.

Välkommen till www.tillsammansmotdroger.se  Där finns material, en film om mobbing och mina böcker om barn och ungdomar med anorexi,tävlingsstress, doping samt stress och ångest.

Genom kontakt med TMD får du en kod och du kan läsa själv direkt på skärmen. Skriva ut eller beställa boken hos mig på www.guntan.se.

Snart kommer filmen om mobbing att erbjudas tillsammans med Maskrosbarnet Albin.

Just nu pågår en pandemi men varför inte använda tiden till fördjupning och planering av kurser eller studiecirklar.

Tillsammans kan vi göra livet bättre för våra ungar.

 

Tillsammans mot droger

En organisation som jobbar för barn och ungdomar som har det svårt. Det handlar om mobbing,droger, barn i missbrukande familjer, ätstörningar och doping med mera.

De står för information, föreläsningar, utbildningar, studiecirklar. De vänder sig till skolor, föreningar, kommuner, föräldrar och alla som vill vara med.De står även för böcker och filmer.

På deras hemsida www.tillsammansmotdroger.se kan man via att ta kontakt få en kod till mina böcker som då erbjuds som gratis läsning. Önskar man sedan få dem som material i bokform går det bra att beställa. Se mer om dem här nedan.

Maskrosbarnet Albin

Han lever med sin lillasyster i ett missbrukarhem och vi får följa barnens livs situation, hur de mår   och tänker likaså de vuxna.

Hur arbetar socialen? Vad kan vuxna i barnens närhet göra? Hur kan grannarna våga lägga sig i?

Boken om de övergivna och oskyldiga smutsiga barnen är skriven i romanform och är väldigt fängslande.

Doping och mobbing.

Urban är mobbad i skolan och har bara en kompis. Han ser ner på sig själv och äger ingen självkänsla. Genom kamraten som simmar kommer han in i samma klubb och lyckas Men vill bli bäst av alla och lockas ta droger för att orka.

Hur mår och tänker han? Hur lyckas han lura sina föräldrar? 
Romanform

Anorexi

Jakten på den ideala kroppen har gett Sara demoner som får henne att sluta äta.

Hur lurar hon sin omgivning? 
skriven i romanform.

Rebecka skär sig med rakblad för att smärtan ska ta över

Skilsmässor och bonusfamiljer vänder tryggheten oro, stress och ångest och kan lätt gå snett.

Så var det för Rebecka.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 15:28

Tack Lars för upplysningen om Hjärstablarren som var mäkta omtalad i Örebro på sin tid. Ett så kallat original.

...
07.08 | 18:39

Min fru som är uppväxt i Örebro, Hertig Karls Allé, kommer väl ihåg
Hjärstablarren. Han frågade alla "gillar du raggmunk?"

...
25.05 | 20:44

Många konspirationsteorier om vaccinet. Där finns det många foliehattar. Att dom sprutar in ett chip så staten vet vart du är. Ja herregud

...
28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS