Händelser och kuriosa

Ni män som slår. Varför gör ni det?

Ni vuxna karlar som slår och misshandlar era kvinnor. Varför gör ni det? Ni mår antagligen inte så bra själva av olika orsaker men att ta makten att ge sig på en utsatt och underlägsen i styrka finns det ingen som helst ursäkt för. Inte ens om hon provocerar.
Regeringen vill ge polisen mer resurser och det må vara bra men hur ska de hinna med alla svåra ärenden? Allt för ofta är kvinnorna för rädda att kontakta dem.

Jag har en undran till er som idkar detta meningslösa våld. Hur skulle ni reagera om grannen hröde bråk och ringde på? Skulle det bli repressalier då? Jag tror att ni skulle få tid att lugna ner stämningen och till och med skämmas. 
Jag uppmanar därför människor att ta det ansvaret. Likaså anhöriga och vänner som kan hålla sig underrättade om läget varje dag.

De kan även hjälpa henne med en SOS mapp. Hon behöver bara trycka på en knapp så får hon hjälp på en gång mot sådana som vill kvinnor illa.

Det måste bli slut på denna terror.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.05 | 20:44

Många konspirationsteorier om vaccinet. Där finns det många foliehattar. Att dom sprutar in ett chip så staten vet vart du är. Ja herregud

...
28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
27.02 | 13:49

Tillsammans med sin mor Åse gick Sjunne Ferger senare i bräschen för grundandet av jazzklubben Power House... Så skall det nog stå i stället.

...
15.12 | 14:50

Susade runt i cyberrymden och råkade landa här.
I bland har man tur!!!! Ytterligare en medlem bland favoriterna...

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS