Händelser och kuriosa

Ingen läsk till äldreboende

I alla fall inte i Gislaved. Där har kommunen bestämt sig och det väcker ilska. Att det till lika inte heller bjuds på någon form av bubbeldryck eller vin vet vi ju sedan länge. NU GER DE SIG PÅ LÄSKEN! En kvinna vid namn Kim blev så upprörd att hon skänkte till äldreboende men det kastades bort! 

Den dagen det blir min tur att tas om hand vägrar jag om jag inte får fortsätta leva. Jag vill ha både läsk och bubbel när det passar mig och gärna rock´roll i den mån jag orkar.

Inte bryr jag mig om vad som är nyttigt i så hög ålder. Okey, jag kan tänka mig kalorifri Cola om det kan godtas. Livet är ju inte slut förrän det är slut.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.05 | 20:44

Många konspirationsteorier om vaccinet. Där finns det många foliehattar. Att dom sprutar in ett chip så staten vet vart du är. Ja herregud

...
28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
27.02 | 13:49

Tillsammans med sin mor Åse gick Sjunne Ferger senare i bräschen för grundandet av jazzklubben Power House... Så skall det nog stå i stället.

...
15.12 | 14:50

Susade runt i cyberrymden och råkade landa här.
I bland har man tur!!!! Ytterligare en medlem bland favoriterna...

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS