Händelser och kuriosa

Som en skugga

Som en skugga finns de där och lurar ut sattyger med hot, bedrägerier och andra brott. Det finns inte några gränser för vad de räknar ut och som kan skada oss hederliga människor.Om jag var lika smart så skulle jag jobba för det goda i samhället, det är jag ju inte men gör mitt bästa ändå.

Nu har de anslutit Corona till sin kriminella verksamhet. Jag vet att det låter som ett aprilskämt men säkert är det inte menat så. Om de inte gillar någon så är det bara att hosta.

Clever, ansåg en kriminell vars gängmedlemmar satt häktade. Han skrev brev till dem i visshet om att en icke älskad åklagare läste all post. I ljuv hämnd hostade han i uppsåt på pappren och skrev sedan att han var smittad. Illvillig åtgärd men trots allt inte så smart i slutänden för han kan åka in igen för brottet olaga hot.

Uppfinningsrikt var det men förhoppningsvis vinner lagen denna gång. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 15:28

Tack Lars för upplysningen om Hjärstablarren som var mäkta omtalad i Örebro på sin tid. Ett så kallat original.

...
07.08 | 18:39

Min fru som är uppväxt i Örebro, Hertig Karls Allé, kommer väl ihåg
Hjärstablarren. Han frågade alla "gillar du raggmunk?"

...
25.05 | 20:44

Många konspirationsteorier om vaccinet. Där finns det många foliehattar. Att dom sprutar in ett chip så staten vet vart du är. Ja herregud

...
28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS