Händelser och kuriosa

Vårt vackra land

Firar i dag arbetarrörelsen men utan demonstrationståg. Själv har jag aldrig varit så särskilt engagerad annat än som åskådare. Det är ju en av våra stolta traditioner och det är kul att läsa på plakaten. Jag googlade mig tillbaka några år och det var i mångt och mycket samma budskap som det som diskuteras nu. Det handlar om kvinnofrågor, jämnlikhet, stöd till industri, högre lön till sjuksköterskor, klimatet och välfärden, kämpande mot olika krig och terrorism i världen.

Lika viktiga frågor som nu men det fattas något. Det är att kräva respekt för alla äldre i samhället. Vi är många med mycket erfarenhet och kan fortfarande göra nytta om inte annnat så kan vi ge råd om hur vi upplevt samhället och hur det kunde vara även inom äldrevården.

Vi vill inte gå till Hälleberget då vi är sjuttio plus. Om jag hade ett plakat så skulle det stå: Ropen skalla, en käring åt alla.

Kanske är det tur att det är inställt i år.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 15:28

Tack Lars för upplysningen om Hjärstablarren som var mäkta omtalad i Örebro på sin tid. Ett så kallat original.

...
07.08 | 18:39

Min fru som är uppväxt i Örebro, Hertig Karls Allé, kommer väl ihåg
Hjärstablarren. Han frågade alla "gillar du raggmunk?"

...
25.05 | 20:44

Många konspirationsteorier om vaccinet. Där finns det många foliehattar. Att dom sprutar in ett chip så staten vet vart du är. Ja herregud

...
28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS