Händelser och kuriosa

Ja, se pengar, ja se pengar

Jag ställer frågan igen för jag upphör aldrig att fråga var de kommer ifrån?

EU satsar miljarder på olika projekt och lånar ut lika mycket nu under pandemin inte minst till oss i Sverige som delats till kommuner och regioner. Lån måste väl återbetalas? Vi har en vård och omsorg som går på knä och en äldrevård som får hanka sig fram med personal som inte orkar mer.

Pengar finns ju helt klart men de läggs på sådant som man mer än gärna kunde spara in på. Okey om de är menade till vissa projekt eller chefer som avgår så kan man väl i jösse namn tänka om.

I vår stad har man lagt miljarder på ett kulturhus och ett svindyrt bussprojekt som de ursäktar sig med att regionen är med och betalar. Vadå, säger jag. Det är ju våra skattepengar vilket som.

Kanhända är jag dum som inget fattar men önskar att få kunskap i ämnet. Om det finns så mycket pengar i världen så borde det inte finnas svältande barn.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 15:28

Tack Lars för upplysningen om Hjärstablarren som var mäkta omtalad i Örebro på sin tid. Ett så kallat original.

...
07.08 | 18:39

Min fru som är uppväxt i Örebro, Hertig Karls Allé, kommer väl ihåg
Hjärstablarren. Han frågade alla "gillar du raggmunk?"

...
25.05 | 20:44

Många konspirationsteorier om vaccinet. Där finns det många foliehattar. Att dom sprutar in ett chip så staten vet vart du är. Ja herregud

...
28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS