Händelser och kuriosa

Vår vackra huvudstad

Stockholm utanför riksdagen flödar i sommar, sol, molnfri himmel och en skön svalkande bris samt friare restriktioner medan det råder kaos innanför men vad bryr sig människorna om det då de ger sig hän i sommaren och friheten.

Jag kom där ifrån i dag och kan intyga att detta är alldeles sant. Till skärgårdsbåtarna stod människor i kö för att komma ut och njuta än mer.

Själv har jag firat allt detta på min 70 årsdag tillsammans med goaste sonhustru och son. Kan verkligen rekommendera ett besök i vår vackra huvudstad och strosa runt. Vem bryr sig om lekskolan i riksdagshuset då man bara kan vara.

Jag kan även varmt rekommendera ABBA muse'et.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.05 | 20:44

Många konspirationsteorier om vaccinet. Där finns det många foliehattar. Att dom sprutar in ett chip så staten vet vart du är. Ja herregud

...
28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
27.02 | 13:49

Tillsammans med sin mor Åse gick Sjunne Ferger senare i bräschen för grundandet av jazzklubben Power House... Så skall det nog stå i stället.

...
15.12 | 14:50

Susade runt i cyberrymden och råkade landa här.
I bland har man tur!!!! Ytterligare en medlem bland favoriterna...

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS