Händelser och kuriosa

Text

Förr i världen då jag var mycket ung kallades detta officiellt för negerbollar. Det var inget konstigt alls med tanke på dessas härliga färg. Alltså fanns inget som helst nedsättande i det. Vi respekterade och beundrade människor som kom till Sverige oavsett färg Tvärt om så ägde vi alla en enorm respekt. Vi hade i söndagsskolan ett färgat barn med nickande huvud tackade för allmosor som gav mat till svältande i Afrika.

I denna dag är läget annorlunda och vi säger chokladboll istället vilket jag gärna ställer upp på då värderingarna är annorlunda i ett hårdare klimat.

BRÅ har kommit fram till att barn till invandrarföräldrar är mest brottsmisstänkta i vårt land och detta har gett många protester. Vissa anser detta vara rasism!

Varför döma ut en utredning utan att fråga vad vi gjort fel då fakta visar dessa siffror samt hur vi kan hjälpas åt tillsammans med föräldrar och boende. Att blunda för fakta hjälper ingen.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 15:28

Tack Lars för upplysningen om Hjärstablarren som var mäkta omtalad i Örebro på sin tid. Ett så kallat original.

...
07.08 | 18:39

Min fru som är uppväxt i Örebro, Hertig Karls Allé, kommer väl ihåg
Hjärstablarren. Han frågade alla "gillar du raggmunk?"

...
25.05 | 20:44

Många konspirationsteorier om vaccinet. Där finns det många foliehattar. Att dom sprutar in ett chip så staten vet vart du är. Ja herregud

...
28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS