Ruth

Livet är som en påse

Om man inte fyller den med något. Dagny och jag utökade vårt populära kondis med servering av lättare mat typ mackor och pajer eller våfflor. Carusan bak och smak.Om man så önskade kunde man mot betalning till svältande barn få höra en sång av Carusan själv. 
Baken och maten blev så populärt att alla som besökte vår stad ville besöka oss. Inte konstigt alls egentligen då jag blev allt mer populär och alla ville höra mig sjunga. I alla fall sa de det även om Dagny var tveksam och ville tro att de ville driva med mig. Dumheter! Hur som helst så var det ju bra för affärerna.

The Winner taket it's all som ABBA sjöng och en dag var de i vår stad och så klart landade i vår bak   med goda smak. De var hungriga och beställde "pissa". Konstigt, tyckte jag. Inte behöver man beställa ett toalettbesök men nog kunde jag servera sill och ägg.

Ja, ja så kan det gå då inte haspen är på.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.08 | 15:28

Tack Lars för upplysningen om Hjärstablarren som var mäkta omtalad i Örebro på sin tid. Ett så kallat original.

...
07.08 | 18:39

Min fru som är uppväxt i Örebro, Hertig Karls Allé, kommer väl ihåg
Hjärstablarren. Han frågade alla "gillar du raggmunk?"

...
25.05 | 20:44

Många konspirationsteorier om vaccinet. Där finns det många foliehattar. Att dom sprutar in ett chip så staten vet vart du är. Ja herregud

...
28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS